Riool doorspuiten

Bij lichte verstoppingen is het doorspuiten van een riolering vaak voldoende. Het doorspuiten van het riool gebeurt door middel van een hoge druk ontstoppingsslang. Hierbij wordt de riolering met een water druk van minimaal 140 bar doorgespoten en daarmee gereinigd. Doordat onze specialisten de water druk juist weten te doseren blijft de riolering bij het doorspuiten onaangetast.


Voor grootschalige rioolproblemen zoals het ontstoppen van straatkolken en het reinigen van het hoofdriool, vetafscheiders en pompputten, gebruikt MK Rioolservice speciale hogewaterdruk-vacuümcombinatiewagens. Hierbij wordt het vuil en/of vet los gespoten door middel van een hogewaterdrukpomp. Het vuil en/of vet wordt vervolgens opgezogen en afgevoerd door de vacuümpomp. Het gaat hier om het doorspuiten van het riool op grote schaal. MK Rioolservice werkt hierbij strikt volgens alle Europese wet- en regelgevingen.


Geen enkel rioolprobleem gaat te ver voor MK Rioolservice. Wij maken gebruikt van de meest moderne technieken en beschikken over ervaren rioolspecialisten, die uw riool vakkundig en snel kunnen doorspuiten. Hierbij maakt het niet uit of het nu om een klein of groot rioolprobleem gaat.