Riool frezen

Wanneer onze servicemonteur een hardnekkige verstopping in het riool constateert, zal deze uitgefreesd moeten worden. Voor de freestechniek maken we gebruik van veren waarop rioolfrezen zijn gemonteerd, door middel van deze techniek wordt de hardnekkige verstopping uitgefreesd tot de rioolleidingen weer hun oorspronkelijke diameter hebben. MK Rioolservice beschikt over diverse rioolfrezen waardoor we, onafhankelijk van de diameter van uw riool, uw verstopping kunnen verhelpen.


Door middel van de freestechniek worden verstoppingresten naar achteren gestuwd. Doordat deze resten uit het riool verwijderd worden kan de monteur vaak de aard van uw verstopping achterhalen. Het voordeel van het uitfrezen van het riool is dat hierdoor de oorzaak van uw rioolprobleem duidelijk wordt, waardoor u eenzelfde verstopping in de toekomst kunt voorkomen.


U kunt dus voor iedere verstopping bij MK Rioolservice terecht, onafhankelijk van de aard van de verstopping en de diameter van de riolering. Onze vakmensen zorgen er voor dat uw riolering vakkundig wordt uitgefreesd, zodat u deze weer zo snel mogelijk in gebruik kunt nemen.