Riool vernieuwing

Alleen wanneer een riolering in zeer slechte conditie is, zal er tot vernieuwing van de riolering over worden gegaan. De conditie van uw riolering is vaak merkbaar aan de overlast die u er aan ondervindt. Wanneer u regelmatig rioleringsproblemen heeft als verstoppingen, stank- en/of wateroverlast is het waarschijnlijk dat uw riolering aan vernieuwing toe is.


Als u vermoedt dat uw riolering in slechte staat is, kunt u ons altijd contacteren voor een rioolinspectie. Hierbij kunnen wij door middel van een camera-inspectie vaststellen of uw riolering in dusdanig slechte conditie is dat deze vernieuwd dient te worden, of dat plaatselijke reparatie van het riool voldoende is. Aan de hand van de resultaten van de video-inspectie bespreken wij onze waarnemingen met u en geven wij u vakkundig advies over de meest duurzame en voordelige oplossing van uw rioolprobleem.


Mocht er uit de camera-inspectie blijken dat uw riolering vernieuwd moet worden, dan voert MK Rioolservice de vernieuwing van uw binnen of buiten riolering vakkundig voor u uit. Bovendien bieden wij u bij de vervanging van uw riolering een totaal oplossing in samenwerking met ons zusterbedrijf M. Kapteijns en Co Sloop- en Grondwerken. Dit betekent dat u het benodigde sloopwerk, de puinafvoer, de levering en aanleg van de nieuwe riolering en het herstel van uw bestrating volledig aan de rioolservice en sloop- en grondwerken specialisten van MK kunt overlaten.