Rioolinspectie

Rioolinspecties zijn noodzakelijk wanneer u een verstopping heeft waarvan de oorzaak niet direct duidelijk is. De aard van de verstopping wordt dan getraceerd middels een rioolinspectie. Maar ook wanneer u een terugkerende rioolverstopping heeft of regelmatig last heeft van een rioolgeur, biedt een inspectie van het riool uitkomst in het definitief oplossen van uw rioolprobleem.


Aan de hand van de overlast (verstopping of rioolgeur) wordt er bekeken welke rioolinspectie methode snel duidelijkheid biedt over de conditie van uw rioleringsstelsel. Hierbij maakt MK Rioolservice gebruik van camera-inspectie en/of rookdetectie. Door gebruik te maken van deze technieken is het vaak niet nodig om uw rioleringsstelsel open te leggen, waardoor u zo min mogelijk overlast ondervindt van onze werkzaamheden. Bovendien kan de aard van de rioleringsproblemen door middel van beide inspectie methoden nauwkeurig worden gedetecteerd, waardoor we u een snelle en effectieve oplossing kunnen bieden.


MK Rioolservice werkt met gecertificeerde en ervaren monteurs die uw rioolinspectie vakkundig uitvoeren. Hierbij zorgen wij er voor dat u zo min mogelijk overlast ondervindt aan onze inspectiewerkzaamheden en dat u zo snel mogelijk weer gebruik kunt maken van uw riolering.