Rookdetectie

Wanneer u last heeft van een rioolgeur, kan dit uw leefplezier aanzienlijk verminderen. Het is daarom belangrijk om snel de oorzaak van de geur te achterhalen, zodat de aard van het probleem aangepakt kan worden. MK Rioolservice kan u van deze nare geur verhelpen door de inzet van rookdetectie.


Stank overlast wordt vaak veroorzaakt door open verbindingen en/of breuken in rioolleidingen. De meest effectieve techniek om deze aantastingen in het riool te vinden is rookdetectie. Het opsporen van rioleringproblemen door rookdetectie wordt gedaan met behulp van rookapparatuur die een natuurvriendelijke rook door het rioleringsstelsel blaast. Hierdoor wordt er gedetecteerd op welke plaats de rioolgeur de kans krijgt om uit de riolering te ontsnappen aangezien er rook door de open verbinding(en) en/of breuk(en) komt. Doordat rookdetectie direct zichtbaar maakt waar het geurprobleem vandaan komt, kan MK Rioolservice u direct een adequate oplossing voor uw rioolprobleem bieden.


Rookdetectie is een zeer nauwkeurige methode die onze servicemonteurs in staat stelt direct de locatie van de rioollekkage op te sporen. Hierdoor kan uw rioolprobleem vakkundig worden aangepakt waardoor u snel ben verlost van uw rioleringsoverlast.